background

ETT SMART KISTA

STHLM-HOTEL

FAQ

Vanliga Frågor

Hur bokar jag ett rum?

Vänligen fyll i bokningsformuläret på vår hemsida eller skicka e-post till info@sthlmhotel.se du kan ävenen ringa (vardagar under kontorstid) till +46 8 546 308 00.

Vad är det för pris?

Prissättningen beror på din vistelsens längd och typ av studio / lägenhet. Vänligen skicka en förfrågan och be om ett offert med dina behov och datum för ankomst och avgång!

Är det nära till kollektivtrafik?

Hotellet ligger mycket bra och nära allmänna kommunikationer som buss, tunnelbana / tunnelbana och pendeltåg. Tunnelbanestationen / tunnelbanestationen ligger bara 5 minuters promenad från hotellet. Du kommer till Kista C på 2-3 minuter och Stockholm C på 20 min. Du kan ta bussen till Sollentuna (antingen Helenelund eller Sollentuna C) för att nå pendeltåget. Pendeltåget tar dig snabbt till Arlanda (20 min), Stockholm C (12 min) eller bekvämt till andra platser i Stockholmsregionen.

Hur långt är det till flygplats?

Om du tar en taxi från Arlanda flygplats - det är ca. 20 minuter till hotellet. Om du går från Bromma flygplats är det ca 15 minuter.

Finns det reception?

Ja. Det är öppet veckodagar och några kvällar. Vänligen kontakta receptionen för detaljer om öppettider. info@sthlmhotel.se eller +468 546 308 00

Finns det bra internet?

Wi / Fi ingår för alla våra gäster! Vi förstår att många av våra gäster har behov av en högkvalitativ och snabb internettjänst. Vi har investerat i detta och är stolta över att kunna erbjuda bästa möjliga service för våra gäster.

Adress:

Finlandsgatan 64, 164 74 Kista